Följ oss på Facebook

Andreas Hane Header
Anderas Hane

Börja blogga

Publicerat 11 maj, 2017

Detta blir mitt första inlägg på den här bloggen

Hej på er detta blir mitt första inlägg på den här bloggen, inte för att jag vet vad jag skall skriva om just nu är rätt trött men tänkte jag skulle ge mig en spark i arslet så jag kommer igång..Vill först och främst börja med att tacka Felicia Sparrström får att jag fick möjligheten att börja blogga här…

Vem är då jag?, ja det kanske står i presentationen jag kommer inte ihåg men är allafall en kille vid namn Andreas 36 år med MMC eller ryggmärgsbråck som det också heter och om ni har frågor på det är det bara att fråga för orkar inte förklara allt vad det innebär just nu mitt i natten, men det allra jobbigaste med det just nu är att jag har sittsår eller trycksår som det egentligen heter som vägrar och läka och som jag haft i flera år och det har varit ett rent helvete eller är fortfarande för det är så mycket man inte kan göra för man måste tänka på att avlasta sittsåret så mycket som möjligt..Och alla turer kring det skulle det kunna skrivas en bok om..Och en annan sak som suger är att jag inte kunnat spela rullstolshandboll på väldigt länge det längtar jag till jag kan göra igen.

läggin2

Men nu över till någonting roligare, Teatern. Spelar teater med en teatergrupp som heter Teater Kattma som drivs av den mycket bra Hans Sjöberg. Har varit med i 2 uppsättningar tidigare, Alla har fel och Homai, Alla har fel finns på youtube om ni vill se, tror Homai finns där med men är inte säker.. Allafall så är det bland det roligaste jag gjort och det är jättekul att få spela med så underbara och begåvade människor. Nu håller vi på med en föreställning som skall börja spelas i september, den tror eller är övertygad om kommer bli bra och rolig med.  Teater Kattma är en teater som arbetar integrerat med skådespelare med och utan funktionsvariationer, proffs och amatörer i alla åldrar. Så om du har en funktionsvariation eller inte har en funktionsvariation eller än amatör eller ett proffs så tipsar jag gärna att komma på framtida workshops för framtida teateruppsättningar för det är superkul.

Godnatt

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Taggar