Följ oss på Facebook

Andreas Hane Header

Hej igen

Publicerat 26 maj, 2017

Hej på er mina fantastiska läsare. Förlåt att jag varit lite inaktiv med uppdaterandet.. Hoppas allt är bra med er.. Ja vad har hänt sen sist så. Jag har inte gift mig, skaffat barn eller något annat livsomvälvande utan livet ser väl ut ungefär som vanligt ja förutom att vädret börjat arta sig, idag har det varit väldigt varmt.. Både på gott och ont

fony

Såklart trevligt att det är fint väder, det tråkiga är att jag helst måste koncentrera mig på att avlasta mitt sittsår som fortfarande är långt ifrån läkt, dessutom är det nu också infekterat så jag måste knappra meducin i 10 dagar för det..  Men det som hänt sen sist är att jag varit och fotograferat min rumpa, röntgat alltså men skall få en ny röntgen med kontrastvätska, snart hoppas jag. Så får vi va den visar om det går att operera eller tryckbehandla eller vad det hette, hoppas det för börjar tröttna rejält på mitt sår nu.

Ja vad händer annars då, jo jag håller fortfarande på att teatra, premiär i september. Det är riktigt roligt även om jag blir trött på mig själv när jag inte kommer ihåg replikerna men men dom sätter sig väl. Ja vad händer framöver då? ”Underbara” FK kommer på besök för det är ju så när man har en funktionsnedsättning och behöver personliga assistenter, den rätten skall enligt lag omprövas efter 2 år, försäkringskassan hoppas väl på att Gud fader som jag personligen inte tror finns, ska komma och göra så min funktionsnedsättning försvinner och jag inte behöver fortsatt assistans.. Men jag garanterar er FK, om detta skulle ske så lovar jag att höra av mig och berätta det för er.

Men vi avslutar med något roligare, nästa vecka skall jag på mitt livs första releasefest för min vän som också är med i teatern, Angela Åqvist har releasefest för sin första diktbok hon släppte ganska nyss. Den tycker jag ärligt talat ni skall ta och införskaffa, den heter helt ärligt talat, Ärligt talat.

 

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Taggar