Följ oss på Facebook

Andreas Hane Header

Ursäkta att jag dröjt

Publicerat 1 augusti, 2017

Ber så hemskt mycket om ursäkt att ni fått vänta på ett inlägg från mig, förstår att ni har trånat av längtan men har haft lite annat i protesen eller jag menade huvet så haft svårt att fokusera på att skriva, men nu kommer det ett litet inlägg från farbror Andreas

Saknat mig? Ber om ursäkt att jag inte bloggat på på länge. Men har haft massa annat i protesen, el jag menade huvudet. Som tex Försäkringskassan som just nu håller på att ompröva min assistans blandannat. För det är ju så när man har assistansersättning från FK så ska den omprövas efter 2 år, ja för det kan ju hända att jag helt plötsligt kan gå och alla mina funktionsvariationer försvinner, ja det verkar vara det de hoppas på allafall men jag kan lova dom att om det händer ringer jag gladeligen och meddelar detta. Så denna omprövning har gjort att jag inte kunnat fokusera på så mycket annat som typ att blogga, för man hör ju stup i kvarten tycker jag om människor som blir av med sin livsnödvändiga assistans. Men men får hoppas på det bästa..

Hoppas allafall ni haft en bra sommar. Min har varit hyfsat, har inte gjort något speciellt men nu i augusti skall jag tydligen fylla år, 35 tror jag eller om det var 36 har slutat hålla reda på hur gammal jag är, men jag är glad att jag blir äldre för alternativet är värre. Men augusti får gärna få smärtfritt fort så det blir september för då ska jag om inte jorden gått under innan dess åka till Köpenhamn och se Metallica, ja om nu inte sångaren får för sig att få en halsinfektions som sist jag skulle se dom och vaknade upp på hotellet på morgonen med ett sms att konserten var inställd.

Kom gärna med tips om vad ni vill att jag skall blogga om eller om nått annat ni hade tyckt det vore kul att läsa om.

sommar

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Taggar