Följ oss på Facebook

Andreas Hane Header
25073433_2015400932050904_3371800219378361525_o

Julbord och teater

Publicerat 12 december, 2017

Hej nu var det ett tag sedan jag skrev , igen. Vad har hänt sen sist då? Jag har varit på årets första julbord med mittfunktionshinder som jag skriver för och Livsanda assistans som äger sidan mittfunktionshinder. Det var väldigt trevligt och väldigt trevliga och underbara människor som jobbar där. Maten var också väldigt god, speciellt den goda
ris á la maltan. Mer som hänt sen sist är också att priset som jag skrev om i mitt förra inlägg Lasses Leva Lika pris tyvärr inte gick inte till jag nominerat det var tråkigt. Mer som hänt är att jag äntligen fått brev om att jag är uppsatt på operationslista för mitt trycksår, så hoppas det inte kommer dröja allt för länge.

Sen har våran teater haft några föreställningar sen sist också, den senaste var igår. Och jag kanske är liiite partisk men jag tycker det gick jättebra, kändes som alla hade spelglädje på samma gång det är en skön känsla när det är så.. Så till er som inte testat spela teater, testa det, det är jättekul.

Är så glad att jag hittat teatern, och det gör det ju inte sämre att jag får spela med så underbara människor, shit vad jag kommer sakna alla när sista föreställningen är slut. Den är förövrigt måndagen den 18 december, så ge dig själv en biljett i julklapp och kom och titta, eller förresten ge hela släkten varsin biljett. Åh vad händer mer den 18 december, jo mittfunktionshinders web ansvariga tillika den som håller i måndagsträffen fyller år, så stort grattis Felicia i förskott.

Nu tog fantasin slut så hoppas ni får en bra jul och ta och njut
Puss och kram/Andreas

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Taggar