Följ oss på Facebook

Musik: Stödfest för Johan & Martin

Publicerat 2012-03-27

Free the journalists Johan Persson & Martin Schibbye.

 

Göteborg har den oslagbara laguppställningen: Ebbot (från The Soundtrack of Our Lives), José Gonzales, Kristofer Åström & Tigers of the Temple, rockbandet Graveyard, Hästpojken, Kapten Röd, Steget samt Not Like Others (vid skivspelaren).

Arrangörerna hälsar att det troligen tillkommer fler artister – så håll ögonen öppna!

I Stockholm spelar: Love Antell – frontmannen från Florence Valentin som precis släppt sin första singel ”Stjärna där” som soloartist, Avtalet – hyllad poporkester, Kajsa Grytt – legendarisk artist som förra året släppte skivan ”En kvinna under påverkan”.

Läs vidare på Freejohanandmartin.org

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.