Följ oss på Facebook

Nöjen: Share Music Sweden

Publicerat 2012-05-28

Möt nya människor! Inspireras! Från 18 år och uppåt. Nybörjare och proffs. Med och utan funktionsnedsättning.

Share Music är en kulturorganisation som arrangerar föreställningar och kurser i musik, dans, teater och konst. Blandningen av konstformer och av människor med olika förutsättningar som skapar tillsammans, gör oss unika. Dom gör egna föreställningar från grunden – under ledning av professionella konstutövare.

Den 6 juli är ensemblen inbjuden till City Of London Festivalen 2012 för att framföra föreställningen Galamanta, som är en föreställning fylld av starka känslor- utanförskap, smärta, djävulsk förförelse, het kärlek & humor i det allra mörkaste..

Här kan du se delar ur Galamanta..

För mer info besök:

Galamanta

Share music Sweden

Share music blogg

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.