Följ oss på Facebook

Skönhet: Brun utan sol

Publicerat 2012-06-08

Bruna ben istället för blåa!

Mina ben blir ofta blå och jag tycker dom ser helt förjäkliga ut ibland när jag suttit i min stol för länge. Och detta på grund av dålig blodcirkulation, men när jag tar på brun utan sol på benen så syns  det inta alls att jag är blå. Tänk på att många av dessa produkter innehåller ej någon skydd mot solens farliga strålar så använd alltid solskyddsfaktor när du vistas utomhus speciellt viktigt på sommaren.Här kommer lite tips på bra produkter och hur du förbereder dig för att få bästa resultat.

1. Behöver du raka benen så gör detta dagen innan helst 24 timmar innan så hårsäkarna hinner sluta sig.Peela benen med en peeling creme (skrubb creme) Skrubba lite extra på torra partier så som knän och armbågar.

2. Peela benen med en peeling creme (skrubb creme) Skrubba lite extra på torra partier så som knän och armbågar.

3. Torka dig och smörj in dig med en inte allt för fet crème, vänta tills crèmen gått helt in innan du tar på brun utan sol crèmen.

4. Börja med att smörj in ett tunt lager av brun utan solen, använder du spray är det lättast att någon hjälper dig. Ta hellre för lite än för mycket, det är lättare att bygga på färgen än att behöva ta bort.

5. Tvätta händerna noggrant, glöm inte naglarna och i mellan fingrarna och handleder.

 

Här kommer lite tips på olika brun utan sol crèmer

 

 

1. Too faced Tanning bed in a tube, 249 kr.

Om produkten: BUS i creme form.

Crèmen har väldigt mycket skimmer i sig. Resultatet syns på en gång, vilket minimerar risken för ränder. Efter några timmar har färgen förstärkts och använder du den flera dagar i rad ger den illusionen av en riktig bränna. Minus för den så kallade pina colada-doften, den känns lite ofräsch.

2. Vita liberata Rich silken chocolate tinted self tan, 295 kr.

Om produkten: BUS i gel-form.

Läs olika tester och så här sägs det b.l.a:

Wow! Den här bruna crèmen, som faktiskt doftar gott, torkar in supersnabbt och ger ögonblickligen en rejäl solbränna, det ser ut som att testpersonen tillbringat en vecka i Saint Tropez! Den färgar inte av sig och solbrännan höll bra i flera dagar, trots duschar däremellan. Glöm dock inte att använda den medföljande handsken vid applicering.

3. Decléor Aroma Sun 125ml,  pris från 279 kr

Om produkten: BUS i creme form

Läs olika tester och så här sägs det b.l.a:

Det är en riktigt dryg och bra konsistens på krämen, inte alls rinnig utan lätt och enkel att få jämn. Brunfärgen är jättesnygg, naturlig och håller länge. Den ultimata brun utan sol-krämen, inte direkt billig men klart bäst i test.  Naturtrogen solbränna, luktar lite. Inte billig (men värd varenda krona)

 

 

 

 

4. Clarins Self tanning instant gel, 245 kr.

Om produkten: BUS i gel form.

Läs olika tester och så här sägs det b.l.a:

Konsistensen är underbar, som en silkig lotion. Den kladdar inte och nästan direkt efter applicering kunde vi klä på oss. Det syns inte minsta spår på varken kläder eller lakan. Brännan blir naturlig och trots ett relativt skirt resultat håller den i flera dagar. Stort plus att den går att använda både i ansiktet och på kroppen. Priset drar ner betyget.

5. Spraytan in a can,  pris 149 kr

Om produkten:  BUS i Spray form

Du blir väldigt brun av denna, börja med ett tunt lager och be om hjälp det är mycket svårt att spraya själv. Jag rekommenderar att stå i badkaret eller i duschen eller om du kan stå utomhus. Då du får färg lite överallt annars. Ett tips är att vänta ett dygn och sen bättra på. Jag har använt den här och jag gillar den men som sagt börja lite försiktigt.

6. Golden Bronze Summerlegs SPF 10, pris 395 kr

Om produkten: Brun-utan-sol i creme form för ben och kropp. Den ger ett jätte fint skimmer.

Lycka till!!!

Kommentarer

  1. Solens strålar är ej farliga. De är helt nödvändiga för ett hälsosamt liv, utan sol så dör ni.

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.