Följ oss på Facebook

Anhörig: Nationellt kompetenscentrum Anhöriga

Publicerat 2012-06-26

Är en samarbetsresurs för att utveckla framtidens anhörigstöd.

Nationellt kompetenscentrum Anhöriga är en samarbetsresurs för att utveckla framtidens anhörigstöd. På deras hemsida får du information om anhörigstöd, aktuella händelser, forskning och utveckling inom anhörigområdet. Du är välkommen att vara med i deras lärande nätverk och utbyta kunskaper och erfarenheter med andra.

Nationellt kompetenscentrum Anhöriga, NkA, är en samarbetsresurs för att utveckla framtidens anhörigstöd. NkA startade sin verksamhet i januari 2008 och verksamhetsidén är att skapa och utveckla möten mellan olika kunskaps- och erfarenhetsformer som:

  • förstahandserfarenheter hos anhörigvårdare, brukare och deras organisationer.
  • praktisk erfarenhet hos personal inom anhörigstöd och äldreomsorg.
  • organisatorisk- och policyerfarenhet hos beslutsfattare.
  • vetenskaplig kunskap och metodkunskap hos forskare

 

Besök deras hemsida:

Nationellt kompetenscentrum Anhöriga

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.