Följ oss på Facebook

Skönhet: Fake tan

Publicerat 2012-08-30

Testing testing!!!

För ett tag sedan skrev jag om brun utan sol produkter och tipsade om lite olika märken, jag hoppas ni hittade någon som ni tyckte om.

I går fick jag hem en brun-utan sol från märket Vita Liberata som jag beställde från nätshoppen eleven.se Jag beställde Vita Liberata Rich Silken Chocolate Tinted Self Tan, cremen är färgad så du ser vart du tagit någonstans men som sagt använd handskar. Jag måste säga att jag gillade den du får en djup fin färg, den jag köpte var för kroppen men självklart kan du ta den i ansiktet men var försiktig och noggrann för den ger som sagt mycket färg. Dom har en produkt som är speciellt för ansiktet, det är klart om du bara tänkt att ha i ansiktet skall du ju köpa den som är till för ansiktet.

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.