Följ oss på Facebook

Nöjen: En mysig film i höstrusket!

Publicerat 2012-09-24

På bio nu: En oväntad vänskap

Varför inte passa på i det mörka och kalla att gå på bio!?

På bio just nu går en film som heter ”En oväntad vänskap” som värmer hjärta och själ. Det är en riktigt ”Feelgood film”.

Så här skriver SF om filmen:

Den franska megasuccén som berör människor över hela världen och som listas som en av världens bästa komedier.

Driss, en ung kille från förorten som precis kommit ut från fängelset, anställs genom en händelse som personlig assistent till den oförskämt rike, men också mycket ensamme aristokraten Philippe som blivit förlamad efter en skärmflygolycka.

Driss är till en början väldigt tveksam till jobbet och Philippes vänner har starka invändningar mot hans val av assistent. Men de två har mycket att lära av varandra.  Driss otroliga energi och livsglädje smittar snart av sig på Phillipe och Phillipe lär Driss en hel del om vett och etikett. Tillsammans upptäcker de nya saker i livet och en oväntad och stark vänskap växer fram mellan två individer som på ytan inte verkar ha någonting gemensamt. Baserad på en sann historia.

En oväntad vänskap Trailer 

En vacker historia som berör och lockar till både skratt och tårar! Vi rekommenderar filmen starkt för den som vill har en mysig film så lyser upp i höstmörkret! //  mittfunktionshinder.se

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.