Följ oss på Facebook

Skönhet: Let your face glow…

Publicerat 2013-01-07

Låt din ansikte skina till våren, och använd lätta produkter.

1. Prodigy Liquid Light Illuminating Eye Opener är en uppfriskande och ljusreflekterande ögongel som ger fukt samtidigt samtidigt som den reducerar mörka ringar och ger en fräsch lyster kring ögonen.

Jag är väldigt imponerad av denna produkt, jag tycker verkligen att den ger vad den lovar. Jag lägger den innan eventuell foundation och concealer. Jag lägger den under ögat, på ögonlocket och upp mot tinningen och kindbenet, är verkligen en super bra highlighter lägg även lite på näs ryggen. Jag duttar liksom in den. Sen Den ljusar upp på ett mjukt fint sett och du känner dig fastare under ögat, min upplevelse.

 

Så här brukar jag lägga min highligter:


Sen efter den så lägger jag min älskling Touche Èclat från Yves Saint Laurent  under ögat och i ögonvrån. Touche Èclat är faktiskt en av världens mest kända makeup-produkter.

 

Jag vill inte ha en kaka i ansiktet gillar när mina fräknar syns, så jag tar oftas enbart lite foundation runt näsvingar, haka och lite i pannan och sen täcker jag eventuella plitor m.m.

2. Illuminating Perfecting Primer framhäver hudens lyster. Den geleé-cremiga texturen ger omedelbart fukt och vårdar huden.Små rynkor och porer minimeras.

Jag köpte en primer från Estee Lauder jag har som jag oxå kan rekommender, antingen så blandar jag ut den med min foundation eller så lägger jag på den innan min foundation. Eller så kan du enbart ha den i ansiktet, jag gillar den jätte mycket.

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.