Följ oss på Facebook

Hjälpmedel: Guld rullstol!

Publicerat 2013-06-13

Lady Gaga rullar i guld!

Efter Lady Gagas höftoperation, fick designern Ken Borochov i uppdrag att göra en rullstol i 24-karats guld till henne.

När de flesta människor skadar sig eller råkar ut för nått som gör att de behöver ett hjälpmedel i detta fall en rullstol, ringer de sitt försäkringsbolag eller får låna en rullstol från sjukhus eller liknande. Men inte Lady Gaga som nyligen opererats för en inflammatorisk ledinfektion i höften som kallas synovit vilket tvingade henne att avbryta resten av hennes Born This Way tour, beställde en 24-karats-guldpläterad rullstolen hon ville rulla runt med stil.

Hennes stylist kontaktade smyckes designern Ken Borochov med en förfrågan om han kunde att utforma stolen med bara en veckas varsel. ”Det var ett enormt åtagande,” säger Borochov. Han skapade stolen med tillverkare runt om i landet, avslutade med guld och tuffade till den med läder. ”Det gjordes över hela USA. Min assistent var tvungen att springa runt överallt, ”säger Borochov . 43 gram guld ströks på stolen, jag ville att rullstolen skulle se ut som en tron. Han vill inte avslöja vad stolen kostade för Lady Gaga.

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.