Följ oss på Facebook

inspiration: Henrik Silvius

Publicerat 2013-07-17

Modebloggare!

22-årige Henrik Silvius från Danmark jobbar som stylist och driver en stor modeblogg. Det som skiljer honom från det flesta stylister och modebloggare är att Henrik har en grav funktionsnedsättning och använder elrullstol.

Han har aldrig låtit sin funktionsnedsättning hindra honom från att göra det han brinner för som mode och styling.

-Mode är ett sätt att vara sig själv och uttrycka hur du känner på ett kreativt sätt. För mig är det ett sätt att visa vem jag är och bryta ner gränserna mellan mig och mitt funktionshinder. Jag följer inte trender. Jag menar, du kan inspireras av dem, men du bör alltid ha din egen stil! Säger Henrik.

Han startade sin modeblogg för ca 3 år sedan, i början så var det som en vanlig modeblogg med designers senaste kollektioner m.m idag är det mer som en inspirationskälla.

Besök Henriks blogg här:

Where Fashion is Fashion is

Foto: Från bloggen Where Fashion is fashion is

Text: Linda Calderon

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.