Följ oss på Facebook

Sökes: M Magasin söker modeller

Publicerat 2013-08-02

Kvinnor i rullstol i åldern 45 år och uppåt sökes för moderepotage i M Magasin.

Nu söker M Magasin modeller för ett moderepotage, du skall vara kvinna över 45 år och rullstolsburen. Vi arbetar ofta med ”icke professionella” modeller eller läsarmodeller och oavsett vilka tidigare erfarenheter de har så tar vi det därifrån och det är viktigt att det ska kännas bra för modellerna både innan, under och efter fotograferingen.

Är du en av dem vi söker tveka inte att höra av dig till:

Erika Granath (M-Magasin)

erika.granath@m-magasin.se

Om M Magasin:

”M är livsstilsmagasinet för den moderna kvinnan i en ny livsfas. Vi gör en tidning och en sajt för en kvinna som vågar lite mer och vill hänga med mer än den tidigare generationen. Här vill vi att du ska bli upplyst, upplyft och uppdaterad. Vi är många, vi är nyfikna, vi vill påverka och känna oss delaktiga i allt som händer. Först var vihippies, sen yuppies och nu – Mappies, alltså Mature Affluent Pioneering People(Mogen Attraktiv Pionjär Person). ” /Amelia Adamo

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.