Följ oss på Facebook

Nöjen: Föreställningen Hi-Hat Express på Götaplatsen

Publicerat 2013-08-15

Dansare och musiker från Share Music, slagverksensemblen Kroumata och danskompaniet Spinn visar scenkonst med allt från sagoinspirerade skuggspel och hisnande kast till mäktig rock-n-roll.

I morgon den 16 Augusti kl 18.00 på Götaplatsen får du inte missa Hi-Hat Xpres.

Hi-Hat Xpres är en specialskriven musik- och dansföreställning med en stark mix av stilar och uttryck, som ska turnera runt om i Sverige. Hela föreställningen är sammansatt med viljan att skapa scenkonst på ett nytt sätt, där alla tillför. I Hi-Hat Xpres möter du en unik kombination dansare och musiker från Share Music Sweden, danskompaniet Spinn och slagverksensemblen Kroumata. De har tillsammans format och arbetat fram föreställningen under ledning av tonsättaren Nigel Osborne och koreografen Veera Suvalo-Grimberg.

Länkar:

Hi-Hat Xpress 

Share music

Danskompaniet spinn

Kroumata

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.