Följ oss på Facebook

Nöjen: Utveckla dina talanger – Gå en kurs hos Share Music!

Publicerat 2013-08-27

Share Musics kurser är fyllda av möjligheter, för dig som tycker om musik, dans, teater och konst.

På en av deras kurser får du plats på scen och plats i en öppen gemenskap.De vågar utlova mycket skratt och glädje, tillsammans med andra. Höstens kurs hämtar inspiration från vår föreställning Hi-Hat Xpres!

Välkommen med din ansökan!

Weekend-kurs Vara Folkhögskola 11-13 oktober 2013

Ledarteam: Tonsättaren Paul Bothén, koreografen Veera Suvalo Grimberg, dansaren Malin Rönnerman

Kostnad: 1200 kr för kurs, mat och logi i dubbelrum på folkhögskolan.

Kurs start:  fredag eftermiddag och avslutas söndag eftermiddag.

Ansök senast 6 septemberAnsökningsblankett

Proffs, nybörjare eller mittemellan? Share Musics weekend-kurser är till för alla, från 16 år och uppåt, med eller utan funktionsnedsättning.Inga speciella förkunskaper behövs – bara ett stort intresse för musik och dans!

Innehåll weekend-kurs: Kursen består av workshops i dans, musik och musikteknologi. Du som deltar komponerar musik, skriver texter och arbetar fram rörelser. Övningar och improvisation används i stor utsträckning. Olika former av teknisk utrustning används, som gör det möjligt för alla att skapa tillsammans, t ex de ovanliga instrumenten Soundbeam och Theremin. Läs mer om Share Music Sweden och deras föreställningar och aktiviteter på www.sharemusic.se

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.