Följ oss på Facebook

nitrocity

Events: Nitro Circus Live 2013

Publicerat 2013-10-01

Missa inte årets coolaste show!

Den 16 november på Tele2 Arena i Stockholm och den 19 november Malmö Arena kommer Nitro Circus till Sverige. Räkna med att få se de mest våghalsiga stuntsen och tricksen, missa inte denna chans att uppleva tidernas häftigaste och största extremsportsshow!

Medverkar gör världens hetaste och bästa extremsportsstjärnor i freestyle motocross, BMX och skate! Showen kommer även att bjuda på galna tricks från den 15 meter höga Nitro Gigant-A-Ramp där vi bland annat kommer att få se skidor, trehjulingar, frysboxar, ”boogie boards” och till och med en Barbiebil.

Köp biljetter här:

Ticnet.se

Du följa gänget på Tv i höst

Under åtta fredagar i höst visas en amerikansk realityserie som följer Nitro Circusgängets mångfaldige X Games-medaljören och hans hårdnackade crew. Det blir allt från kapplöpning med renar till att täcka väggar i Berlin med graffiti. Start 27 september kl 18 på TV 6.

Du kan läsa mer och se mer klipp på Aaron här:

Aaron ”Wheelz” Fotheringham

 

Besök deras hemsida här:

Nitro City Live

 

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.