Följ oss på Facebook

Sökes: Studie riktad mot familjer med barn med funktionsnedsättning

Publicerat 2013-11-05

Vill du delta i en undersökning?

Regeringen vill förbättra de insatser från samhället som barn och unga med funktionsnedsättning får. För att kunna göra det på ett bra sätt vill man genom intervjuer med barn(som har olika insatser) få en bättre bild av hur de upplever sin vardag. Det handlar i stort om att ta reda på vad barnen själva tycker fungerar bra och vad som skulle kunna fungera bättre med hjälp av rätt insatser.

Resultatet från intervjuerna kommer sedan att vara ett viktigt underlag för hur regeringen ska utforma insatserna framåt. Handisam är den myndighet som är ansvarig för denna studie. De har anlitat Augur, ett oberoende undersökningsföretag, för genomförandet av intervjuerna. Augur har stor erfarenhet av studier riktade mot barn.

För studien söker vi nu barn i åldern 8-14 år med olika typer av funktionsnedsättningar. Intervjuerna kommer att genomföras hemma-hos er med både dig och ditt barn på en tid som passar er. Studien kommer att göras i tre olika städer, Stockholm, Borlänge och Helsingborg. Ersättning utgår.

Är du och ditt barn intresserade av att delta så kontakta;

Manna Cheung på Augur, tel: 0708-169165 eller 08-545 291 00

Vill du hellre maila så gör det på manna.augur@gmail.com

Läs gärna mer om oss på www.augur.se eller www.handisam.se.

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.