Följ oss på Facebook

Sökes: Vill du vara med på Film?

Publicerat 2013-11-07

Din historia behövs för att ta död på fördomar!

Har du någon gång blivit bemött på ett sätt som inte blivit riktigt som du eller den du träffade hade tänkt sig? Kanske har en okänd välgörare “hjälpt” dig upp för en backa du inte skulle upp för, eller plötsligt pratar högre med dig när de märker din funktionsnedsättning.

För de allra flesta är svaret ja. Du och din historia kan vara just den vi söker! 

Arvsfondsprojektet Ett Värdskap För Alla tillsammans med Göteborg & Co. gör under hösten en kortare utbildnings- och informationsfilm om bemötande av funktionsnedsatta. De söker nu 5-7 personer mellan 15- 35 år som vill berätta sin historia och på så sätt göra Göteborg till en öppnare evenemangsstad. Inspelningen sker i november, så skicka din historia redan nu till Andrew@passalen.se

Passalen har även tagit fram en undersökning tillsammans med Göteborg & Co med olika frågor som rör delaktighet och evenemang i Göteborg. Detta för att få en tydligare bild av hur barn och unga med funktionsnedsättning ser och uppfattar evenemangen. Gå in här för att påverka…

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.