Följ oss på Facebook

Mode: Kläder anpassade för funktionsnedsatta

Publicerat 2013-11-25

Specialanpassade kläder för de som sitter i rullstol.

Åsa Stenmark Design syr upp kläder som är anpassade för personer med olika funktionsnedsättningar.

Butikens kläder designas av Åsa Stenmark som arbetat närmare ett decennium med att designa kläder i bra kvalitet, och som är snygga och mode riktiga, för människor med olika typer av funktionsnedsättning.Till exempel specialanpassade kläder för de som sitter i rullstol.

Åsa Stenmarks filosofi är att den enda skillnaden mellan en människa som sitter i rullstol och en människa som inte gör det är rullstolen.
Alla som är funktionshindrade, och det gäller förstås inte bara dem, som sitter i rullstol, vet hur svårt det kan vara att hitta butiker i Sverige som har kläder som är specialanpassade efter deras behov. Ofta blir dessa kläder onödigt dyra, och kvaliteten lämnar en hel del att önska, och de är sällan riktigt snygga. Åsa Stenmark finns på Nygatan 41 i Linköping.

Om du är intresserad av Åsas kläder besök hennes webb butik Åsa Stenmark eller maila henne på asastenmark@gmail.com.

Foto: Åsa Stenmark

 

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.