Följ oss på Facebook

Debatt: Because who is perfect?

Publicerat 2013-12-04

Skyltdockor med olika funktionsnedsättningar.

Dockor med olika funktionsnedsättningar att framkallade förvånade blickar från förbipasserande på Zürich Bahnhofstrasse härom dagen. Mellan de perfekta skyltdockorna, kommer det att finnas dockor med skolios eller benskörhet modellandes det senaste modet. Man kommer att ha kortare ben, den andra en snet ryggrad. Kampanjen har tagits fram för den internationella dagen för personer med funktionsnedsättning genom Pro Infirmis, en organisation för funktionshindrade. Med titeln ”För vem är perfekt? Kom närmare.”, Är det avsett att provocera reflektion om godkännande av personer med funktionshinder. Direktör Alain Gsponer har fångat kampanjen som en kortfilm.

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.