Följ oss på Facebook

Information: Workshop dagar men Share Music!

Publicerat 2013-12-11

Share music söker människor som vill få chansen att ingå i ensemblen!

Share Music Sweden vill gärna sprida informationen om deras nya workshopdagar i januari 2014. De markerar samtidigt lanseringen av deras nya projekt WORK, som har fokus på hur personer med funktionsnedsättning ska ha möjlighet att både utveckla och använda sin kreativa, artistiska och intellektuella förmåga i ett arbete.

Utbildningsinsatser och konstnärliga verk som lyfter frågorna kring arbete ska skapas, bland annat ett dansverk och en dansfilm. Därför söker vi människor som vill få chansen att ingå i ensemblen. Workshopdagarna är öppna för alla från18 år och uppåt, oavsett förkunskaper.

25 jan i Göteborg, Artisten

25 jan i Stockholm, Balettakademin

Besök deras hemsida för mer info och anmälan:

Hemsida: Share Music

PdfShareMusicSweden_Work

Eller fyll i anmälan direkt här:

Anmälan

 

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.