Följ oss på Facebook

Debatt: Se förändringen som sker när en kvinna med en cp-skada röker på!

Publicerat 2013-12-16

Hennes konsumtion är enbart för medicinskt endamål!

Jacqueline Patterson föddes med cerebral pares, en medfödd sjukdom. Som en följd av sitt tillstånd lider hon av en allvarlig stamning och stor smärta och svaghet på hennes högra sida. Denna video visar den fantastiska effekten av cannabis på hennes tillstånd.

Hon sökte upp alternativ behandling för sin sjukdom. Hon har funnit att cannabis är den mest effektiva behandlingen för sin stamning. Men om hon blev på kommen med att röka eller köpa marijuana kan hon förlorar vårdnaden om sina barn. Jacqueline säger att det är värt risken eftersom smärtan hon uthärdar får henne att känna sig som om hon är ”halv mamma” med marijanan kan hon vara där för sina barn.

Efter att Jacqueline blev anmäld för cannabisinnehav i Iowa, flyttade hon till Kalifornien och vann ett rättsfall, med argumentet att hennes konsumtion av marijuana endast var för medicinskt strikta ändamål.

 

Kommentarer

  1. Ni skulle se när em man röker på!

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.