Följ oss på Facebook

sesame-trappor

Tillgänglighet: Sesame trappor från Allgood Trio

Publicerat 2014-04-04

Även de minsta antalet steg vid ingången till en byggnad kan ge ett stort hinder för besökare.

Sedan införandet av utvecklingsagendan från  DDA and subsequently the Equality Act, (Det huvudsakliga syftet med lagen om jämställdhet 2010 ( EA ) är att effektivisera och stärka lagstiftningen mot diskriminering i Storbritannien . Det ger den rättsliga ram som skyddar människor, däribland funktionshindrade, från diskriminering . Den ersätter en rad lagstiftning mot diskriminering , bland annat Disability Discrimination Act 1995 ( DDA ) och efterföljande ändringar), har många byggnader kämpat för att tillhandahålla ett sätt att få tillgång till sin egendom som är fri från hinder och garanterar tillgång för alla. Även de minsta antalet steg vid ingången till en byggnad kan ge ett stort hinder för besökare till en byggnad och kan leda till en situation där vissa besökare inte kan komma åt byggnaden utan hjälp.

Ofta installera fastigheten en eftermonteringslösning som är svåra att använda och kan vara en nagel i ögat på den befintliga fasaden av byggnaden. Sesame från Allgood Trio är ett nytt innovativt system som löser det här problemet genom att säkerställa tillgång för alla samtidigt som en diskret och estetiskt tilltalande lösning för byggnaden

Tekniskt avancerade, Sesame-systemet från Allgood Trio är skräddarsydd för varje enskild ingång och levereras och installeras av deras team av ingenjörer. Hemligheten bakom systemet är det sätt som den infällbara trapphissens plattform installeras under de befintliga trapporna. Detta innebär då att när hissen inte används så syns den inte, och då påverkas inte byggnadens estetik. Resultatet är en dold trapphiss som är enkel att använda, behåller den befintliga estetiska av byggnaden samtidigt som den inte tar upp plats när den inte används.

Besök deras hemsida för mer information:

Allgood

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.