Följ oss på Facebook

Events: Jag vill – Jag kan – Jag ska!

Publicerat 2014-08-15

Kom och låt dig inspireras! Nästa tillfälle är den 23 Augusti i Göteborg!

Jag vill – Jag kan – Jag ska! är en inspirationsdag som går som en stafett mellan Sveriges landshövdingar och län. Dagen inspirerar alla till att leva ett rikt liv och att se de möjligheter som finns. Särskilt uppmärksammas de som har en diagnos/funktionsnedsättning och deras närstående.

Den första inspirationsdagen gick av stapeln i Västerås i november 2013. Sedan dess har den anordnats i Gävle och i Uppsala. Peter Egardt, landshövding i Uppsala, har nu lämnat stafettpokalen vidare till Göteborg, som blir nästa stopp. Där tar David Lega emot den 23 augusti 2014.

Under inspirationsdagen serverar inspiratörer föredrag om hur de, trots motgångar såsom diagnos och funktionsnedsättning, gjort nya vägar till ett rikt liv. Några inspiratörer följer med oss runt i landet, andra är med oss för första gången. Programmet fastställs in i det sista.

Utställare med produkter och tjänster som inspirerar, visar upp sig. De berättar om möjligheter att göra livet roligare och mindre svårt.

Välkommen att kontakta oss om du vill medverka som talare, utställare eller sponsor.

För mer information besök deras hemsida:

Jag vill – Jag kan – Jag ska!

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.