Följ oss på Facebook

Resor: Hotell för dig som vill ha tillgänglighet och bekvämlighet

Publicerat 2014-09-08

WellTrips har filtrerat fram anpassade hotell runt om i världen. Behovet av tillgänglighet är alltid aktuellt och det finns fortfarande mycket att göra inom området. Det är någonting WellTrips har anammat, valt att arbeta med och försöka förbättra.

WellTrips.com är en sida som lanserades i år och växer både i popularitet och i antalet resenärer. Anledningen är helt enkelt att WellTrips har gjort det mycket enklare att hitta hotell med tillgänglighet och goda faciliteter som tidigare tagit timmar att hitta.

Vill du boka ett hotell när du är senior eller om du har funktionsnedsättning så var man tidigare tvungen att besöka flertalet sidor och hotell för att få reda på om de har tillgänglighet eller inte. Nu har WellTrips samlat allt på en sida.

Någon som arbetat hårt med denna sida är Sebastian Forsén. Han har en ryggmärgsskada och är rullstolsburen sedan 11 år tillbaka men han är också en erkänd ”globetrotter”. Sebastian kan inte hålla sig hemma allt för länge och älskar att resa. Han har under många år försökt leta fram och försökt hitta de hotell som är anpassade när du sitter i rullstol vilket varit väldigt tidskrävande. Men när han fick höra om WellTrips-projektet satte han sig snabbt in i företaget då han älskade idén och förstod att det skulle underlätta väldigt mycket i bokningsprocessen.

Så om du är senior och söker bekvämlighet eller om du har en funktionsnedsättning och söker tillgänglighet så besök:

www.welltrips.com

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.