Följ oss på Facebook

inspiration: Syskonkärlek

Publicerat 2014-11-11

"Hon är en av mina största prioriteringarna i livet".

Lindsay är en ung flicka med spinal muskeldystrofi (SMA), en sällsynt sjukdom där ungefär 4-6 barn insjuknar varje år per 100 000 nyfödda, vilket innebär 4-6 barn per år i Sverige, i den svåraste och samtidigt vanligaste formen, SMA I (Werdnig-Hoffmanns sjukdom).

Eftersom hon inte kunde gå eller krypa, fick hon rullstol när hon var två år gammal. Hennes storebror Trenton har alltid funnits där för henne för att hjälpa henne på alla sätt han kan.

”Hon är en av mina största prioriteringarna i livet”, säger Trenton”. Jag skulle ta en kula för henne. Och … hon är bara … hon är min bästa vän. Jag skulle göra vad som helst för henne. Mitt liv vore ingenting utan henne.

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.