Följ oss på Facebook

inspiration: What are words

Publicerat 2014-11-21

– Jag kommer aldrig att lämna dig, sade han till henne efter bilolyckan, och gjorde den här låten

De träffades på kaféet där hon jobbade. Så småningom friade han på just det kaféet och bröllopet skulle äga rum två år senare. Men ibland blir livet inte riktigt så som man har tänkt sig och allting vänds upp och ner.

Fästmön Juliana är med om en hemsk bilolycka och drabbas av allvarliga skallskador. En ny vardag väntar paret. Juliana är numera rullstolsbunden och ständigt beroende av vård. Men att lämna henne var inget alternativ för fästmannen Chris.

Chris Medina blev känd genom American Idol säsong 10, och skrev den populära låten till sin fästmö efter olyckan. Och med historien bakom låten blir den än mer rörande än tidigare. I början av 2014 beslöt dom säg för att göra slut, men dom älskar fortfarande varandra och kallar varandra för Själsfränder. Du kan läsa Juliana Ramos blogg här..

Se hans idol Audition.

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.