Följ oss på Facebook

Hjälpmedel: Add movement

Publicerat 2015-02-12

Företaget specialiserar sig på att utveckla sitsar och lösningar för Segway.

AddMovement startades av och drivs av Marit Sundin i Åre. Konstruktion och förverkligande sker i samarbete med experter på företaget WSM Consulting Group.
Marit är själv ursprungligen från Hedemora i Dalarna. Hon förlorade sina ben i en bilolycka när hon var tre år och har därför alltid fått hitta lösningar på små och stora problem. Hon har alltid varit aktiv och som tolvåring upptäckte hon skidåkning som snabbt blev en stor passion. 1990 vann Marit samtliga sitski-discipliner i VM i Winterpark, Colorado. Ett par år senare tog hon ett OS-guld i storslalom i franska Albertville, men OS-satsningen slutade med en krasch och en ryggskada som avslutade den alpina karriären.

Ett stillasittande liv har dock aldrig varit något för Marit. Hon flyttade till Åre 2001 för att fortsatta åka skidor och vara ute i naturen. Här bor hon nu med sin man Martin och deras två döttrar.

Att bo i Åre och leva ett så rörligt vardagsliv som möjligt har gjort Marit till en problemlösare och innovatör på många plan. Både hemma och på jobbet. Det som testats och fungerar ute i backiga och vintriga Åre har dessutom alla möjligheter att fungera överallt.
Med AddMovement delar Marit med sig av 25 års erfarenheter och finurliga lösningar. På så sätt är AddMovement både ett företag och en uppmaning att leva ett rörligare liv.

Besök deras hemsida här:

Add Movement

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.