Följ oss på Facebook

Video: Reklamfilm för en bröstcancer app blev nästan förbjuden

Publicerat 2015-02-24

Denna reklam kan vara för "hot" för tv, men det är en briljant och rolig syn på en allvarlig fråga

Rethink Breast Cancer campaign använder sexiga, heta killar för att påminna kvinnor att kontrollera sina bröst. Kampanjen uppmuntrar kvinnor att hämta mobilappen och välja sin favorit man, sen så får man en påminnelse en gång i månaden om att du skall kolla dina bröst och hur.

För att marknadsföra sin smar app, som är tillgänglig gratis på iTunes, skapade de denna roliga reklamfilm. Den innovativa filmen påminner kvinnor om hur viktigt det är att undersöka sig själva – samtidigt som det ger oss en hel del ögongodis! De barbröstade männen i videon förklarar appens uppdateringar, som inkluderar varma videomeddelanden från killar för att påminna dig att kontrollera dina bröst med hjälp av TLC (Touch, Look, Check).

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.