Följ oss på Facebook

Hjälpmedel: Vad har du för önskemål?

Publicerat 2015-03-06

Hur skulle din rullstol se ut om den gav uttryck för din personliga stil?

Jag heter Axel Lexberg och pluggar till möbeldesign på HDK. Under våren gör jag mitt examensarbete som handlar om hjälpmedel och mer specifikt: Rullstolar!

Därför vill jag veta vad ni som använder rullstolar eller andra hjälpmedel har för önskemål. Hur skulle din rullstol se ut om den gav uttryck för din personliga stil?

Glöm hjälpmedelscentralen och ekonomi för en stund och tänk fritt utifrån er själva! Kanske skulle ni ha flera olika stolar?

Kontakta mig på guslexax@student.gu.se och berätta vad ni får upp i huvudet, skicka bilder på inspiration eller länka till något annat ni tycker jag bör kolla upp. Jag berättar gärna lite mer utförligt om vad jag håller på med och varför! Ni kan också följa mig som woodwheelie på Instagram under våren när jag bygger en rullstol!

Jag ser fram emot att få höra ifrån er!

Axel

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.