Följ oss på Facebook

Events: Yoga Workshop med Garth Mclean

Publicerat 2015-04-21

Den 12 juni kommer Garth Mclean som är yogalärare från Los Angeles att hålla i en Workshop på Dalheimers hus i Göteborg.

Neuroförbundest lokalförening Göteborg bjuder in Garth Mclean som är certifierad Iyengar lärare och är en av grundarna till Iyengar Yoga Therapeutics grupp, en icke-vinstdrivande organisation baserad i Los Angeles som jobbar med att hjälpa människor att hantera sjukdomar och tillstånd genom de terapeutiska tillämpningar av yoga.

Han fick diagnosen multipel sklerosis 1996, idag hjälper Garth människor på vägen till ett friskare liv genom yogan som annars kan kämpa med de utmaningar som är förknippade med MS och vilket annat tillståndet en individ kan möta. Garth håller i kurser och workshops över hela världen.

På multipelskleros.nu kan du läsa en intervju på svenska med Garth.

Nu har ni chansen att gå på en Workshop med Garth Mclean. 

När: Fredag den 12 juni

Tid: Kl 13:00 – 15:00

Plats: Dalheimer Hus, Slottskogsgatan 12, Göteborg

Pris: Medlem 80 kr, ej medlem 150 kr. frukt ingår.

Anmälan senast den 4 juni till kansliet på tel, 031- 711 38 04, e-post  info.gbg@neuroforbundet.se

Besök hans hemsida för mer information om Garth och hans historia:

Yoga with Garth

Länkar:

Neuroförbundet lokalförening Göteborg

Neuroförbundet

Kommentarer

  1. Denna man har en mycket lindrig(liten, mindre) funktionsnedsättning, i min mening är han patetisk. Kom igen när du inte kan skita och pissa!

    • Ha ha att du orkar Richard, du tycker en människa är patetisk som ser sitt kall i livet att hjälpa andra. Och vad spelar det för roll vad han har för funktionsnedsättning och om den är lindrig eller inte. Ja ja du får ha en fin dag.
      Skickar massa kärlek till dig…

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.