Följ oss på Facebook

Events: Push for Pride

Publicerat 2015-05-19

Varje vecka fram till att West Pride går av stapeln 10 juni kommer Pride ambassadörer att lyfta varsitt ämne på pushforpride.se.

Varje dag begås brott mot mänskliga rättigheter där förövarna är regeringar, presidenter och hela samhällen. De som drabbas är personer som på olika sätt bryter mot normerna. Människor som bara vill leva ett fritt liv, men istället klassas som brottslingar bara för att de finns. Visa att du vill ha rättvisa och respekt för alla, att du står upp för allas rätt att vara eller älska vem hen vill – Med ett enkelt knapptryck.

 

Varje vecka fram till att West Pride går av stapeln 10 juni kommer våra ambassadörer att lyfta varsitt ämne på pushforpride.se. Vi har samlat makthavare som vi vill påverka och som kommer att ta del av budskapet när du trycker på knappen. Varje knapptryck är en röst i vårt arbete för en rättvisare värld.

Genom att stödja kampanjen Push For Pride bidrar du till att påverka våra makthavare att minska förtrycket mot hbtq-personer över hela jorden. Ju fler vi blir, desto större möjlighet till påverkan har vi. Tillsammans kan vi förändra världen.

Gå in på Push for Pride för att stödja kampen.

pushforpride1

 

Här under ser du en av ambassadörens Sahar Mosleh

Källa: Pushforpride.se

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.