Följ oss på Facebook

Sökes: Modell i rullstol och personlig assistent sökes till reportage

Publicerat 2015-08-24

Tidningen Arbetsliv söker en modell i rullstol med sin assistent till ett reportage. Assistenten ska sen intervjuas om sitt arbete.

Tidningen Arbetsliv är Sveriges största facktidning inom området arbetsmiljö. Utgivare är Prevent, en ideell förening inom arbetsmiljöområdet med Svenskt Näringsliv, LO och PTK som huvudmän. Tidningens främsta målgrupper är skyddsombud, personalansvariga, utbildningschefer, produktions- och verkstadschefer samt miljö- och hälsoskyddschefer.

Vi letar efter en personlig assistent som arbetar inom privat sektor för medverkan i vårt 3 ½-sidiga bildreportage under vinjetten ”Arbetsplatsen”. Vi jobbar med olika journalister/fotografer som gör reportage och artiklar för vår tidning.

Reportaget kommer att göras redan i början av september så vi är angelägna om att ganska snabbt hitta någon som skulle vilja vara med och som känner sig bekväm med att vara med på bild och bli följd under sitt arbete i olika situationer/platser och kunna berätta om ur det är att vara personlig assistent och arbetsmiljön kopplat till detta. Brukaren behöver också ge samtycke att vara med i reportaget.

Vi kan ju inte lova att det blir ett reportage med aktuell personlig assisten förrän denna har kommit i kontakt med journalisten som ska göra tidningsjobbet. Journalisten gör den slutgiltiga bedömningen vem som lämpar sig bäst för reportaget.

Vår tidning heter Arbetsliv och den ges ut i 140.000 exemplar som tryckt tidning 6 gånger om året, den finns också på webben www.prevent.se/arbetsliv

Svara snarast till lou.rehnlund@funkimodels.se om du är intresserad!

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.