Följ oss på Facebook

Sökes: Funkisprojektet på RFSL söker modeller

Publicerat 2015-10-22

Funkisprojektet på RFSLsöker modeller till ett fotouppdrag.

Det handlar om miljö- och porträttbilder till metodmaterial, webbsida och spridningsmaterial inom Funkisprojektet och även inom RFSLs större organisation. De söker ca 15 modeller från 18 år och uppåt med erfarenhet av fysiska och kognitiva funktionsvariationer för att bli fotade någon gång i början av november.

Miljö- och situationsbilderna kommer handla om att i scensätta mötesplatser i RFSLs regi, alltså möten och häng för hbtq-aktivister där vi pysslar eller samtalar. Det kommer också handla om att ta bilder som ska representera mänskliga rättigheter med fokus på funktionshinder- och hbtq-frågor.

Hör av dig snarast till lou.rehnlund@funkimodels.se om du är intresserad!

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.