Följ oss på Facebook

Hjälpmedel: Max Mobility

Publicerat 2015-11-06

Max Mobility Smart MX2 är en servoenhet som snabbt och enkelt kan monteras på nästan alla rullstolar.

maxmobility1Det är lätt att använda Smart Drive. Du driver hjulet framåt för att köra, du bromsar och stannar genom att göra som du alltid gör för att stanna eller sakta ner din stol det är så enkelt. För att köra långsamt, driver du hjulet lättare. För att köra fort, skjuter du snabbare och med mer kraft. Smart Drive funkar som en Cruise control, hastigheten bestämmer du genom kraften/hasigheten du använder när du driver stolen framåt.

För mer information besök deras hemsida: Max Mobility SmartDrive

Här finne du den svenska återförsäljaren: Smart Drive MX2

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.