Följ oss på Facebook

Information: Naturum Skrylle

Publicerat 2015-11-19

Ta dig runt i naturen med din rullstol

Naturum Skrylle ligger i Lund, ett naturum är ett centrum för besökare till ett naturområde. Här får du veta mer om de djur, växter, geologi och kulturhistoria som format området innan du ger dig vidare ut för att upptäcka naturen. Förutom utställningar har många naturum också guidningar, temakvällar och naturstigar. Du kan också få tips om utflyktsmål och vandringar.

Nu är deras motorikbanan klar! Banan utmanar rullstolsförare i balans och skicklighet. Här möter du varierande lutning och underlag, en vippbräda och rullstolslimbo. Utamana dig själv eller tävla med andra! Även den utan stol får såklart prova banan som finns vid det tillgängliga 1,2-kilometerspåret.
Om du undrar något om tillgängligheten i Skrylle så kan du höra av dig till naturum eller Skryllegården.

Besök hemsidan här: Naturum

Deras facebook sida: Naturum Skrylle

För kontakt ring: 0761 33 53 73

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.