Följ oss på Facebook

Sökes: Share Music Sweden söker medlemmar till sin nya ensemble

Publicerat 2015-12-08

Share Music Sweden och GöteborgsOperan skapar ett nytt verk tillsammans

Share Music Sweden söker en ny ensemble, för att skapa ett nytt musikteaterverk tillsammans med GöteborgsOperan. Inriktningen är ”voice theatre” – med rösten som konstnärligt uttryck.

Den nya produktionen tas fram under ledning av en tonsättare samt Stephen Langridge, konstnärlig ledare opera/drama på GöteborgsOperan. Medverkar gör sångare och musiker från operahuset samt en ensemble från Share Music Sweden.

Vem söker vi?

Vi söker dig som gillar att arbeta med din röst och vill ingå i denna spännande uppsättning!
Du behöver inte ha en traditionell utbildning bakom dig, men du behöver ha tidigare erfarenhet av att ta plats på scen och framträda i något sammanhang. Du vill arbeta på en professionell nivå.

Du vill också jobba med en blandning av konstformer och möta människor med olika konstnärliga erfarenheter och uttryck.

Vi välkomnar dig att söka – oavsett bakgrund, funktionsvariation eller andra förutsättningar!
Du behöver vara 18 år eller äldre.

Rekrytering, villkor och tidsplan

Vi kommer att bjuda in till rekryterings-workshops som sker i slutet av januari 2016 i StockholmGöteborg och Malmö.
Anmäl ditt intresse för att delta i en workshop redan nu! Vi skickar dig ett anmälningsformulär när datumen är klara.
Intresseanmälan: kontakt@sharemusic.se

 

OM SHARE MUSIC SWEDEN

Vår verksamhet

Vi arrangerar och leder kurser i scenkonst, skapar banbrytande föreställningar och startar konstnärliga processer. Vi inspirerar i föreläsningar, utbildar genom workshops och genomför samarbetsprojekt över hela Sverige och internationellt. Hos oss möts människor med olika förutsättningar och förmågor, för att tillsammans skapa och utveckla sin potential.

Ett jämlikt samhälle och en jämlik scen

Vi tror på alla människors inneboende kapacitet och kulturens roll i samhällsutvecklingen. Vi drivs av ett starkt samhällsengagemang och en strävan mot ett hållbart samhälle.

Scenkonst på (o)lika villkor (o)synliggör nya utövare

I vårt arbete med opinionsbildning strävar vi för att uppnå en jämlik scen. Vi vill vidga scenkonsten och bredda arbetsmarknaden inom kulturområdet.

On Stage – föreställningar

Föreställningarna skapas från grunden, med nytt material, under ledning av professionella konstutövare. Med föreställningarna vill vi nå en bred publik och bidra till att förändra samhällsnormer kring funktionsförmåga, konstnärliga uttryck och vem som får ta plats på scen.

Vi har gjort små och stora föreställningar runt om i landet och internationellt. Med föreställningarna Gryning i Galamanta och Hi-Hat Xpres har vi turnerat i Sverige och till Nordirland, Polen och England. Våra verk har recenserats i The Times och visats i SVT.

Besök deras hemsida här: Share Music Sweden

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.