Följ oss på Facebook

Information: Workshop med Teater Kattma

Publicerat 2016-04-12

Teater Kattma är teatern som arbetar integrerat med skådespelare med och utan funktionsnedsättningar, proffs och amatörer i alla åldrar.

Våren 2016 genomför Teater Kattma – med stöd av och i samarbete med VG regionens kulturnämnd, DHRG och Unga Rörelsehindrade – teater och drama workshops på temat ”Din historia – min historia – vår historia”. Detta är fortsättningen på vårt långsiktiga arbete och startskottet till en ny föreställning.

Vill du vara med?

Datum, tid och plats:

  •  Söndag 24 april 13-16:30 Hultbergssalen, Dalheimers hus.
  •  Torsdag 17 maj 17-20:30 Kungen, Dalheimers hus.

 

Om du är intresserad av att medverka eller bara är nyfiken och vill prova på teater – ring 070-6336704 eller maila teaterkattma@telia.com.

Se föreställningen ”För Alla!”

Februari 2016 spelade Teater Kattma ”För alla!” på Dalheimers hus för speciellt inbjuden publik. ”För alla” handlar om de två vännerna ”Gasen” och ”Bromsen” och deras vådliga färd genom verkligheten, drömmarna och visionen om framtiden. Hur ser unga funktionsnedsatta människors drömmar och viljor, hinder och möjligheter ut 2016?Vad vill en ung människa idag göra av sin fritid, av sitt liv och vad är det som hindrar dem? Manus tillkom med underlag och inspiration från genomförda workshops.

Manus: Inger Jonsson – Fredriksson och Hans Sjöberg.

Regi: Hans Sjöberg.

Skådespelare: Inger Jonsson-Fredriksson, Hans Sjöberg, Åsa-Lena Hjelm, Astrid Steen, Therese Olsson, Kristina Kindberg, Andreas Hane och Evelina Charlie Larsson. Filmfotograf och redigering: Love Lidén.

Ljussättning: Max Lindsten.

Produktion: Teater Kattma.

Länkar: Teater Kattma

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.