Följ oss på Facebook

yogafo?ralla

Träning/Hälsa: Yoga för vuxna med Funktionsnedsättning

Publicerat 2016-04-14

Workshop i yoga som ger inspiration att hitta verktyg, ro?relser och lugn fo?r ett bra liv - fo?r alla!

Workshop i yoga som ger inspiration att hitta verktyg, ro?relser och lugn fo?r ett bra liv – fo?r alla! Rudra Swartz a?r en fantastisk yogala?rare med fokus pa? barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsa?ttning. Han sprider yogans tusena?riga la?ror med djup kunskap och mycket humor. Ta chansen, inspireras och la?r hur yogan a?r till fo?r alla. Ingen fo?rkunskap beho?vs. Undervisningen sker pa? engelska men med mo?jlighet till svensk o?versta?ttning.

Rudra är en fantastisk lärare med mycket humor och djup. Han utbildar yogalärare över hela USA men har sina regelbundna yogaklasser för alla i Integral yogas center i New York.

Detta är första gången Rudra kommer till Sverige och han ser mycket fram emot det. Vi kommer att anpassa oss efter gruppen och dig som deltagare. Kom i mjuka kläder som du är bekväm i. Om du inte sitter i rullstol ta med en yogamatta eller liknande. Låt mig veta om du inte har någon så ska jag se om jag kan fixa det. Inga förkunskaper i yoga behövs. Är du yogalärare så glöm inte anteckningsblock och penna.

För att garantera din plats överför 750 kronor/person. Kommer ni flera som anhöriga till samma person så hör av er så gör vi ett specialpris. Överföring görs bäst genom swish till 070-7965661, meddela mig när du gjort det. Har du inte swish så meddela mig så hittar vi en annan lösning.

Tid: Söndagen den 17 april kl 13-17
Plats: Krukmakargatan 37a, T-bana Zinkensdamm. Vi kommer stå i dörren vid gatan så att du lätt hittar och kommer in.

Vi bjuder på te, kaffe och frukt. Men ta gärna med om du behöver någon extra förtäring.

Pernilla Halldin
PriyaYoga

Länk: Facebook eventet yogafo?rfunktionshindrade

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.