Följ oss på Facebook

Tips: Handiscover

Publicerat 2016-10-05

Anpassade semesterboenden för dig med begränsad rörlighet.

”Handiscover är den första community-baserade bokningswebbplatsen för semesterboende anpassat för personer med begränsad rörlighet. Reseportalen matchar rörelsehindrade resenärer med hotell och privata uthyrare. Kärnan är ett klassificeringssystem i tre nivåer som gör det möjligt för användare att välja boende baserat på deras grad av fysisk funktionsnedsättning.

Anpassat semesterboende är ingen marginell fråga, drygt tio procent av befolkningen har någon form av rörelsehinder. Till det kommer alla äldre med begränsad rörlighet. Handiscovers bokningssystem underlättar inte bara för rörelsehindrade utan också för deras familjer och assistenter – man kan boka boenden där ingen behöver avstå från något.” Handiscover

För mer information kontakta Sebastien Archambeaud på sebastien@handiscover.com
eller telefon 070-729 31 33.

Besök deras hemsida: Handiscover

wheelchair-1581642_960_720

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.