Följ oss på Facebook

Sport: Kälkhockey

Publicerat 2016-10-11

Kom och testa kälkhockey!

Prova på Kälkhockey tillfällen…

Kälkhockey är en fartfylld parasport som spelas i stort sett likadant som vanlig ishockey. Skillnaden är förstås att man sitter i en skridskokälke med en klubba i varje hand.

Hösten 2013 startade kälkhockeyn upp i Göteborg, Järnbrott Penguins HC är klubben som har verksamheten under sina vingar.- På måndagar kl 16-18 i Angered Arena (Högaffelsgatan 15, Angered) kör kälkhockeyn sina isträningar, detta år under ledning av Mikael Hjertqvist – en kille som verkligen brinner för idrotten! NU vill Mikael att JUST DU kommer och testar på denna roliga aktivitet tillsammans med honom på följande ”prova på Kälkhockey måndagar”:

  • 17/10
  • 31/10
  • 14/11
  • 28/11
  • 12/12


Utrustning;
kälke & klubbor finns på plats att låna – du behöver medta hjälm (helst med visir) & varma kläder. Aktiviteten fungerar bäst för dig som har full funktion i armarna – är du i behov av hjälp i & ur kälken får detta ombesörjas av egen assistans.

DIN prova på kälkhockey anmälan + ev vidare funderingar;
maila/ring till Mikael mikael.hjertquist@gmail.com (0725227002) el stina@ghif.se

ka%cc%88lkhockey

Bilder: Göteborgs parasportförbund

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.