Följ oss på Facebook

Konst: Välkommen på konstutställning

Publicerat 2016-11-11

konstutställningen "Livet innan döden" av Emelie Ekendahl.

Emelie är en utav våra bloggare som inte bara bra på att uttrycka sig i skrift utan hon är också en fantastisk konstnär och nu ska hon ha sin första egna utställning och detta får du inte missa!

”Jag har min första egna lilla utställning och jag har valt att kalla den ”Livet innan döden” som en sorts sammanlänkning till det mytomspunna ”Livet efter döden”. Detta av den, för mig, självklara anledning att det finns lika många myter i det här livet som om vårt eventuellt kommande.
Jag ritar skriver och målar, min utställning kommer ge smakprov från flera av mina uttrycksformer, lika så känslor. Du kommer le, och du kommer pressa dina ögonbryn samman i vrede eller ängslan. Jag lovar.
Om du får för dig att du skulle vilja köpa ett av mina alster under utställningen, så kommer 25% av beloppet att gå till Hjärnfonden.
Hör för all del av dig om du vill veta mer. Annars är det bara att komma och dyka in i en bit av min värld den 19-27 November.” Emelie

För mer information kontakta Emelie på: emelie.ekendahl@gmail.com

14712738_10154612003938879_201635741760939453_o

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.