Följ oss på Facebook

Intervju: LaSSe Brukarstöd – center söker förstärkning

Publicerat 2016-11-14

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot socialt arbete, juridik, pedagogik, beteende- eller samhällsvetenskap.

LaSSe Brukarstödcenter är en aktör för alla som söker kunskap, information och/eller råd om livsvillkor och samhällsinsatser för personer med funktionsnedsättning. Vi söker nu en person som kan förstärka vår arbetsgrupp under nästa år.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med rådgivning direkt mot våra besökare. Vanliga arbetsuppgifter är att hjälpa till med ansökningar, överklagan och kontakter med myndigheter. Du kommer också delta i arbetet med att utföra vårt kursutbud som vi erbjuder.

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot socialt arbete, juridik, pedagogik, beteende- eller samhällsvetenskap. Att du har egen erfarenhet av funktionsnedsättning är en förutsättning för att arbeta med rådgivning hos oss. Vi ser helst att den som söker har egen funktionsnedsättning och ett hjälpbehov, alternativt är närstående till person med funktionsnedsättning som har hjälpbehov och stödinsatser. Meriterande är kunskap om eller erfarenhet av socialförsäkringarna och personlig assistans/LSS. Som person är du lyhörd och intresserad av samarbete, med både besökare och medarbetare.

Vi erbjuder
LaSSe Brukarstödcenter är en fristående organisation som genom ett avtal med Västra Götalandsregionen kan erbjuda kostnadsfri rådgivning till personer med funktionsnedsättning och deras närstående. Här välkomnas du till ett engagerat team som arbetar med att ge professionellt stöd till personer med funktionsnedsättning och som vill utvecklas till att bli ännu bättre. Kollektivavtal finns.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under 2017, med ev. möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad 50 %. Placeringsort Göteborg. Arbetstider, anställningsdatum och lön enligt överenskommelse.

Ansökan
Låter det intressant? Maila ditt cv med personligt brev så snart som möjligt, eller senast 15 december till stina@lassekoop.se. Frågor besvaras av Stina Roempke, verksamhetsledare, tfn 031-84 18 50. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter
LaSSe Brukarstödcenter Kämpegatan 3
411 04 Göteborg
031-84 18 50
www.lassekoop.se


LaSSe Brukarstödcenter arbetar med rådgivning till personer med funktionsnedsättningar och flerfunktionsnedsättningar på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Ambitionen är att finnas som ett naturligt stöd för individen och närstående när problem uppstår. LaSSe har idag tjugo års erfarenhet av att möta personer med funktionsnedsättningar och rådgivarna har stor kunskap inom lagstiftningen på området. Detta gör LaSSe Brukarstödcenter till en unik verksamhet i Västra Sverige. Rådgivarna i LaSSes verksamhet har olika kompetensprofil med social-/beteendevetenskaplig inriktning. Dessutom har rådgivarna egen erfarenhet av att leva med funktionsnedsättning, vilket gör att verksamheten har ett tydligt brukarperspektiv.

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.