Följ oss på Facebook

Artikel: Rivkraft

Publicerat 2016-11-15

Malin Ekman Aldén arbetar på myndigheten för delaktighet och är med och driver projektet Rivkraft som vill bidra med att underlätta vardagen för personer med funktionsnedsättningar.

Rivkraft arbetar för att göra vardagen bättre och lättare för personer med funktionsnedsättningar genom att prata med personer som lever med funktionsnedsättningar och be dem svara på olika frågor och genom svaren hoppas de kunna skapa ett bättre anpassat samhälle för alla.


– Det är som en panel där vi har bett olika personer med funktionsnedsättning att med jämna mellanrum svara på frågor om hur de har det i vardagen, vad de tycker är svårt, vad de har problem med, om de uppfattar att de blir diskriminerade eller sådana saker. Det här är ju ett sätt att få veta mer från de som själva lever med en funktionsnedsättning, hur de tycker att saker och ting är
, säger Malin Ekman Aldén som är chef på myndigheten för delaktighet  till P4 Stockholm.

För att lyssna på hela inslaget med Malin Ekman Aldén klicka på länken: P4 Stockholm
Klicka här för att läsa mer om Rivkraft.

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.