Följ oss på Facebook

Filmtips!: The fundamentals of Caring

Publicerat 2016-11-18

The fundamentals of Caring är en väldigt fin film med mycket humor.

Ben är en  författare som råkar ut för det värsta en förälder kan råka ut för och efter denna tragiska händelse bestämmer han sig för att skola om sig och går därför en sex veckor lång utbildning till att bli vårdare. Hans första kund blir Trevor, en 18åring med Duschennes muskeldystrofi. Travor har aldrig varit mer en trettio minuter hemifrån och han lever ett väldigt inrutat liv och går sällan ut.
Det dröjer inte lång tid innan Trevor och Ben finner varandra och efter en del övertalanden lyckas Ben få både Trevor och hans mamma att gå med på att de två ska åka på road trip utan Travos mamma. Detta är ett väldigt stort steg för Trevor som dessutom lider av panikångest som han får så fort han blir orolig, men trots oron så ger de sig ut på en resa för livet.
Under veckan så stöter de på två ensamma kvinnor vid olika tillfällen som följer med på deras resa och Trevor får en särskilt bra relation till en av tjejerna och ett enormt ökat självförtroende.

The fundamentals of Caring är en väldigt fin film med mycket humor som jag absolut tycker att du ska se!

Text: Felicia Sparrström

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.