Följ oss på Facebook

Artikel: Hotellchefen testade att jobba i rullstol

Publicerat 2016-12-05

– Jag har aldrig suttit i en rullstol, men nu kommer jag sitta 5-6 timmar och åka runt mellan mitt kontor och konferensrum för att känna var utmaningen är någonstans.

I lördags var det internationella Funktionshinderdagen och detta uppmärksammades runt om i landet på olika vis. Det uppmärksammades bland annat på Scandic på Elmia, genom att hotellchefen Katarina Boustedt testade att jobba i rullstol.

– Scandic har jobbat ganska länge med tillgänglighet och de senaste åren har vi tagit vara på den här dagen för att uppmärksamma den. Dels har vi i veckan haft en blindmiddag där alla våra hotell i landet bjuder in stamgäster för att de ska prova på att äta och känna smaker utan att kunna se. På lördag kommer alla hotell och huvudkontoret ha en rullstol, säger Boustedt.

Klicka här för att fortsätta läsa.

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.