Följ oss på Facebook

Filmtips!: Zootropolis

Publicerat 2016-12-05

En animerad film med budskap om att alla kan bli vad de vill bli och att vi inte ska ge upp våra drömmar.

Zootropolis handlar om kaninen Judy som drömmer om att bli polis i staden Zootropolis. Judy ger inte upp sina drömmar trots att ingen tror på att hon kommer kunna bli polis eftersom det bara är tigrar, lejon, elefanter och andra stora djur som tidigare har blivit det. Men efter att ha blivit kursetta på polisutbildningen blir hon trots allt polis.
Glad flyttar Judy till Zootropolis där hon har fått jobb, men hennes första tid blir inte som hon tänkt sig och hon får till en början jobba som lapplisa. Mot alla odds vinner Judy tillslut stadens förtroende och hon arbetar sig uppåt och får uppdrag som alla de andra poliserna.

Zootropolis är en animerad film med budskap om att alla kan bli vad de vill och att vi ska kämpa för att uppnå våra drömmar. Det är en film med många budskap som jag tror många kan känna igen sig i och det är film som passar både stora och små.

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.