Följ oss på Facebook

antonis-gym-672x240

Träning/Hälsa: Antoni Khadraoui

Publicerat 2016-12-07

Antoni var trött på att funktionsnedsatta diskriminerades från gymmen.

Antoni Khadraoui är rullstolsburen, kroppsbyggare, utbildat PT och flerfaldig mästare i bänkpress. Antoni äger också gymmet Anotins gym som ligger i Uppsala. Det är ett gym som är till för alla oavsett om du har funktionsnedsättning eller inte. Det som också sticker med Antonis gym i jämförelse med många andra gym är att de flesta som jobbar hos honom själva har någon form av funktionsnedsättning och att gymmet är helt anpassat. Antoni var trött på att funktionsnedsatta diskriminerades från gymmen och startade därför ett eget gym dit alla oavsett funktion är välkomna att besöka..

”Antoni drabbades av en ryggmärgsskada som gjorde att han hamnade i rullstol när han var tjugo år, men detta har inte hindrat honom från att ägna sig åt sporter på elitnivå. Han har vunnit internationella tävlingar både i styrkelyftning och i bodybuilding. När han fick rehabilitering och sjukgymnastik efter sin skada, tyckte han att det var ett ganska tråkigt sätt att träna på. Han kom så småningom i kontakt med gymträning och upptäckte att han tyckte det var mer stimulerande. Problemet var att gymmen ofta var otillgängliga och svåra att komma in på. När han bodde i Paris ville de inte ens släppa in honom på ett gym utan han var tvungen att hämta polisen för att få tillträde. Men efter det fick han träna gratis!” Antonis gym

Antonis gym är öppet 04.00-23.00 varje dag och receptionen är bemannad vardagar mellan 13.00-19.00.

För mer information kolla in deras hemsida: Anotnis gym eller ring dem på 018-51 28 00 eller mobil 070-11 93 678

Klicka på länken för att läsa mer om Antoni och hans gym: unt

Bild: Google

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.