Följ oss på Facebook

Tips: Alice B + Support: Marika Svensson 2Lång

Publicerat 2016-12-12

Arrangörer utan Hinder presenterar stolt Alice b och Marica Svensson på kvartersscenen 2Lång!

Arrangörer utan Hinder presenterar stolt Alice b och Marica Svensson på kvartersscenen 2Lång! Fira Lucia med sköna liveframträdanden och mingel med oss!

OBS! FRI ENTRÉ!
Lokalen har begränsat med plats så försten till kvarn gäller!
18-årsgräns!

Alice B
Alice B är redan lite av en ikon på Göteorgs musikscen. Med sina vackra och beröande låtar och texter har hon trollbundit sin publik i allt från små spelningar på Jazzhuset till att spela förband till Håkan Hellström på Ullevi inför 55.000 personer. Alice har släppt flera album som alla blivit prisade och hyllade i pressen. Denna kväll kommer Alice att förgylla vår Lucia med en solospelning.

Marica Svensson
Marica Svensson sjunger i Götegorgsbandet The Black Marbles, men har fingrarna doppade i många grytor. Bland annat spelar hon även tillsammans med gitarristen Rickard i blues-duon, The Black Brew, som är avskalad akustisk blues-rock inspirerad av deltablues.
Mellan varven av de båda Black-konstellationerna skriver hon egen musik, som titt som tätt framförs runt om Sverige. Gitarrspelet kan jämföras med en full Jack White och sången med en nykter Janis Joplin.

Datum:Tisdag 13 dec.
Vart: 2Lång, Andra Långgatan 30, Göteborg
Tid:18.00-23.00. Första akt på scen ca 20.00
Ålder: 18årsgräns

TILLGÄNGLIGT EVENT!
Om ni har frågor angående tillgängligheten så kontakta oss gärna: info@utanhinder.se

Vad är Arrangörer utan Hinder?
Arvsfondsprojektet ”Arrangörer Utan Hinder” arbetar för att skapa bättre förutsättningar för personer med funktionsvariationer att kunna vara arrangörer, att kunna förverkliga sina kulturella visioner och idéer.

Arrangörer Utan Hinder är ett treårigt projekt som drivs av Kulturens Bildningsverksamhet i samarbete med föreningen Subvox i Göteborg samt även SUB – Riksförbundet För Subkultur. Projektet har stöd från Arvsfonden. Projektet startade i april 2016 och kommer pågå till och med mars 2019. Projektet har sitt säte i Göteborg och ni hittar oss på Brewhouse där ni kan besöka oss. Varmt välkomna!
Läs mer på vår hemsida: www.utanhinder.se

 

arrangorer-utan-hinder

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.